FEL!konf – egy konferencia a felelősségvállalásért

2016.03.21. 7:43

FRISS!!! Fogynak a helyek a konferenciára, még most érdemes regisztrálni!

Regisztráció itt, kattints! 

A kampány filmet ezen a linken tudja megtekinteni.

 

 

Légy jelen, légy aktív! Elég bátor vagy ahhoz, hogy a változás érdekében konkrét lépéseket tegyél?

Vajon észreveszed a körülötted élő embereket, vagy csak továbbsétálsz? Mit teszel azért, hogy másoknak jobb legyen? Szeretnél egy olyan társadalom részese lenni, ahol szereped és felelősséged van? Akkor tudjuk, mit csinálsz április 23-án és 24-én: az ÉrMe Alapítvány, az ÉrMe Junior Klub és a KEVE-Y összefogásában egy két napos rendezvényt szervez a témában. Ez lesz  a FEL!konf!

A FEL!konf célja a fiatal felnőttek társadalmi felelősségvállalási lehetőségeinek népszerűsítése, a társadalmi felelősségvállalást elősegítő programok bemutatása, a résztvevők aktivizálása és a különböző x-y-z generációk közötti párbeszéd megnyitása.


Mint ahogy a szervezők írják: “Ha szeretnéd közösségben megtapasztalni, hogyan tehetünk együtt azért, hogy a minket körülvevő világ egy számunkra is élhetőbb hely legyen, ahol az emberi kapcsolatainkért és a teremtett világért felelősséget vállalunk, akkor a FEL!konfon a helyed! Az ÉrMe Alapítvány, az ÉrMe Junior Klub és a KEVE-Y összefogásában egy két napos aktív rendezvényre hívunk most benneteket.”

A konferencia első napján többek között Tapolyai Emőke és Hamar Dávid tartanak interaktív előadásokat, olyan témákban, melyek biztosan felkeltik érdeklődésedet! Lesz még vitaszínház, művészeti és intellektuális műhelyek, illetve táncház. A második nap a valódi aktivitásé a terep: társadalmi felelősségvállalás a gyakorlatban Budapest minden pontján!

HOL? Rézkígyó Kávézó (1061 Budapest, Paulay Ede utca 15.)
MIKOR? 2016. április 23-24, 8:30-tól
PROGRAM: http://ermejunior.ermehalo.hu/FELkonferencia_program_v1f.pdf
REGISZTRÁCIÓ: http://goo.gl/forms/p0RqwQMujF
A FEL!konfon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött
A rendezvényre 16-25 éves fiatalok jelentkezését várják
Ha kérdésed van, írj a felkonf@gmail.com e-mail címre!
Jelentkezési határidő április 17.