Csatlakozzon idén is a Kormánytisztviselői Véradó Héthez!

2016.05.27. 12:54

11. alkalommal szervezik meg a misztériumokban, a fővárosi és a megyei kormányhivatalokban egyaránt a Kormánytisztviselői Véradó Hetet.

Idén először a június 13-17-i héten nyílik lehetőség a közigazgatásban dolgozók számára, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársainál vért adjanak különböző helyszíneken, ezáltal segítve a rászorulókat a gyógyulásban.

Visszatekintve a legutóbbi, a 2015. november 9-13-i héten megrendezett Kormánytisztviselői Véradó Hétre, összesen 1.460 fő adott vért, amelynek köszönhetően 4.380 ember juthatott megfelelő ellátáshoz.

A cél így idén sem lehet más, minthogy a minisztériumok, illetve kormányhivatalok munkatársai közül lehetőség szerint minél többen látogassák meg a kijelölt napokon és helyszíneken az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársait, és adjanak vért.

A Budapesten az alábbi időpontokban és intézményekben nyílik lehetőség az ott dolgozók számára vért adni:

A megyei kormányhivatalok esetében a hivatalos felületen (www.kormanyhivatal.hu) kerülnek meghirdetésre a pontos helyszínek és időpontok.

Arra bíztatjuk, hogy idén Ön is legyen részese a Kormánytisztviselői Véradó Hétnek, amellyel hozzájárul az önkéntesség kultúrájának megerősítéséhez, miközben a rászorulók rövid időn belül megfelelő ellátáshoz juthatnak.

További hírekért, valamint a véradások pontos helyszíneiért és időpontjaiért kövesse a Kormánytisztviselői Véradó Hét oldalt a Facebook-on! (IDE KATTINTSON). Ajánlja ismerőseinek, tájékozódjon, és tudjon meg minél többet az eseményről!