Jelentkezés

Meseközpont tábor

Kiíró: Meseközpont Alapítvány

A Meseközpont Alapítvány 2010-ben jött létre, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekért. Magán alapítvány, politikailag, anyagilag és szakmai szempontból teljesen független szervezet. Munkánk alapja a mesélés, amelyet a művészeti nevelés és a mesepedagógia eszközeivel egészítünk ki.

Tevékenységeink: táborok, rendszeresen ismétlődő foglalkozások, képzések, önkéntes mesélés, konferenciák, szakmai napok, előadások, mesenapok-és fesztiválok.
Minden programunk hosszú távú, 3-5-7-10, vagy még annál is több évre tervezett, folyamatos kapcsolatra építő. Érinti a nevelőszülőknél, gyermekotthonokban és családban élő gyerekeket, képzéseink őket nevelő szülőknek, nevelőknek is szólnak.
Fontosnak tarjuk a megalapozott, gondosan előkészített, valódi integrációt, táboraink, családi mesés alkalmaink, fejlesztő és tehetséggondozó programjaink egy része családból jövő és gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek és felnőttek számára is nyitott.
Programjaink és munkatársaink abban segítenek, hogy minél több gyereknek és felnőttnek nyújtsunk és teremtsünk felszabadult örömteli pillanatokat, felejthetetlen élményeket, teljes érzelmi és fizikai biztonságot, egyénre szabott figyelmet, és megtartó-összetartó közösségeket, valódi esélyt egy kiteljesedett, boldog életre.

Alapítványunk széleskörű civil összefogással valósítja meg céljait. Védőhálónk, az együtt töltött minőségi időre, a folyamatos jelenlétre, a szaktudásra, tartalmas emberi kapcsolatokra, személyre szabott figyelemre, felszabadult –örömteli együttlétre és bizalmi viszonyra épül. Önkénteseink száma 60 fő, szakembereink- munkatársaink kb. 40-en vannak.

Munkánk helyszínei: a paloznaki Meseközpont (amely egy gyönyörű, többhektáros birtok, 25 alvásra alkalmas férőhelyel, 300 madárral, Madárkerttel és Madárházzal, 100 fős közösségi térrel, Alkotóműhellyel), az ország 7 gyermekotthona, nevelőszülős családok szerte az országban, és Budapesten a Meseközpont irodába.

AMIBEN SEGÍTSÉGET SZERETNÉNK:
a Paloznaki Meseközpont létesítmény rendben tartása: kertgondozás, épületek karbantartása, kisebb felújítások.
Magánszemélyek és cégek illetve egyéb kiebb társaságok jelentkezését is szívesen vesszük!

  • Helyszín: Paloznak, Zrínyi u. 12, 8229 Magyarország
  • Eddig jelentkezett:1 fő
  • A lehetőség időtartama: 2016.09.01. - 2017.12.31.
  • Az eseményen a következő időpontokban lehet részt venni:

  • Hétfőn 08:00 és 18:00 között
  • Kedden 08:00 és 18:00 között
  • Szerdán 08:00 és 18:00 között
  • Csütörtökön 08:00 és 18:00 között
  • Pénteken 08:00 és 18:00 között
  • Szombaton 08:00 és 16:00 között