Önkéntes kihívás: ezúttal a Holnapom egyesület vezetője teljesítette!

2016.12.08. 15:30

Nem áll meg, gurul tovább az önkéntes kihívás – a nyár elején ugye Novák Katalin, az EMMI család-és ifjúságügyért felelős államtitkára a Down Alapítvány egyik szállójának kerti bútorait újította fel Schanda Tamás helyettes államtitkárral, és az Új Nemzedék csapatával. Ezután videoüzenetben hívott ki három jelöltet, akik szintén teljesítették a felhívást. Az “önkéntesség challenge” azóta már továbbgördült. (Itt meg tudod nézni, kik is vettek részt benne korábban: http://onkentes.gov.hu/2016/08/25/egyre-tobben-a-novak-katalin-altal-elinditott-onkentes-kihivasban/)

A láncszerűen folytatódó programban Dr. Széles Diána, Debrecen Megyei Jogú Városának Alpolgármestere legutóbb Király Nóra mellett (amely akció képei itt láthatóak: http://onkentes.gov.hu/2016/10/10/korterem-festes-debrecenben-tovabb-gordult-az-onkentes-kihivas/) Bánfi Ildikót, a Holnapom egyesület elnökét kérte fel. Ennek teljesítésére 2016. október 29-én Budapesten, a Női Egészségmegőrző Program és Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen közös programján került sor, ahol két szakmai beszélgetés moderálását végezte el, illetve vállalta, hogy Debrecenből 30 mellrákban érintett hölgyet kísért és utaztatott fel a programra. A szakmai program zárásaként a csapat végigsétált a Lánchídon is.

Az önkéntesség persze nem áll meg: Bánfi Ildikó kihívottjai a Kék Lovagok Rendészeti Motoros Klub elnöke, Sipos Miklós, a DVSC Férfi Labdarugó Csapat, illetve Jó Marianna (MAZS Alapítvány) Egészséghídja Összefogás a Mellrák Ellen, Női Egészségmegőrző Programok projektvezetője.