Jelentkezés

Önkénteseket keresünk a Kompánia Tanodába

Kiíró: Kompánia Alapítvány

A Tanoda Csepelen a 10-16 éves korosztály számára nyújt tanulási segítséget és szabadidős programokat. Tanodánk célja – elsősorban a szociokulturálisan és/vagy szociálisan hátrányos helyzetű, – iskoláskorú gyermekek, fiatalok pedagógiai és mentálhigiénés fejlesztése.
Ennek elérése érdekében a Kompánia Alapítvány a Tanodába betérő, érdeklődő, segítséget kérő gyermekek, fiatalok és családjaik számára egy megtartó közösség kialakítását, megerősítését biztosítja.
Kompánia Tanodánkban négy éve kínálunk olyan szolgáltatásokat, programokat, melyek hozzásegítik a hátrányos helyzetű gyerekeket a különböző tudás javak megszerzéséhez és személyes erőforrásaik fejlődéséhez.

Feladatok, amikbe az önkéntesek bekapcsolódhatnak:

Tanodánk 13 órától fogadja a gyerekeket, akik 16 óráig tanulószobai keretek között készítik el a házi feladatot, vesznek részt idegennyelvi és más tantárgyi korrepetáláson, illetve egyéb fejlesztéseken.
16 órától 18:30-ig pedig különböző szabadidős foglalkozásokon (társasjáték, filmklub, hip-hop, ping-pong és csocsó, főzőklub, etc.) vehetnek részt.
Mindkét idősávban szívesen fogadjuk önkéntesek segítségét, jelenlétét, akik pedig csak egy-egy órában tudnak matek, fizika vagy idegennyelv tárgyak tanulásában segíteni vagy az uzsonna utáni idősávban bekapcsolódni programjainkba, őket is várjuk!
Kiemelten keresünk olyan önkéntest, aki matek, fizika, kémia tantárgyakból tud segíteni a gyerekeknek!

Minden olyan programra és ötletre nyitottak vagyunk, amely hozzájárul a gyerekek,fiatalok világképének formálásához, magabiztos, tudatos személyekké válásához. Célunk az informálás és a szemléletformálás (felvilágosítás, biztonságos internethasználat, prevenció, egészséges táplálkozás, szelektív hulladékgyűjtés stb.).

Várjuk az önkéntesek jelentkezését e-mailben (kompania@kompania.hu), Bolyhos Andrea- szakmai vezetőnek címezve, pár soros motivációtok megosztásával!

  • Helyszín: 1211 Budapest, Kossuth Lajos utca 22, Magyarország
  • Eddig jelentkezett:8 fő
  • A lehetőség időtartama: 2017.02.15. - 2018.12.31.
  • Az eseményen a következő időpontokban lehet részt venni:

  • Hétfőn 13:00 és 18:30 között
  • Kedden 13:00 és 18:30 között
  • Szerdán 13:00 és 18:30 között
  • Csütörtökön 13:00 és 18:30 között
  • Pénteken 13:00 és 18:30 között