Érkezik a HUNfoglalás: versenyt érhet az önkéntesség!

2017.04.06. 14:27

A HUNfoglalás egy nagy család. Versenyzőként és szervezőként is emlékezetes program.

De miről is van szó? A Hunfoglalás versenyei magában foglalják  az olyan akadályfutó versenyeket, ahol a sok természetes mozgást használva, (mint a  kúszás,mászás, hordás, cipelés, ugrás, futás) épített és  természetes akadályokat kell legyőzni, miközben folyamatosan használjuk az agyunkat, gyorsan kell döntenünk és célba érnünk!

Ide várnak önkéntes segítőket a következő posztokra – ahogy azt honlapjukon is írják:

“Diák Önkéntes: Érdekel a rendezvényszervezés és lebonyolítás? Partnereinknek köszönhetően a versenyeink szervezésében már akár diák közösségi szolgálat keretében is részt vehetsz. További jutalmakat lásd lent.

Önkéntes: Önkéntesek nélkül a nem tudnánk ilyen látványos, magas színvonalú eseményeket létrehozni! Szükségünk van Rád! Az önkéntesnek munkájáért pénzügyi ellenszolgáltatás nem járhat, de mi HUNfoglalásnál azon vagyunk, hogy önkénteseinket méltó módon honoráljuk emberfeletti erőfeszítéseikért.

Csatlakozz hozzánk legalább versenynapokon, és egész napos munkádért a következő versenyekre szóló, egy személy versenyzésére jogosító 1 db ingyenes jegyet ajándékozunk Neked.”

Aki szeretne a csapat tagja lenni, Ide kattintva küldheti el a jelentkezését.