Jelentkezés

EYOF – vendéglátó önkéntes

Kiíró: Új Nemzedék Önkéntes Központ

Jelentkezz önkéntesnek és találkozzunk Győrben a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon!

A sportolók és kísérőik szállásának (Olimpiai faluk) szervezésében és koordinálásában, a be- és kijelentkezésben, valamint a szálláshelyek technikai feladatainak ellátásában (törölközők cseréje, fogyóeszközök feltöltése stb.) fogsz tevékenyen részt venni.
Angol nyelvtudással rendelkező önkéntesek az Olimpiai Falu épületeinek portáján is feladatot kaphatnak, ahol napi kapcsolatba kerülhetnek a 2600 sportolóval.
Az étkezésnek fontos szerepe van az összes eseményen. Ha ezen a területen dolgozol, különböző tevékenységeket fogsz támogatni, mint a catering (asztalok tisztántartása, evőeszközök leszedése, hulladékok kezelése stb.), a csomagolt ebédrendelések (lunch box) stb. Az étkezésért felelős koordinátorral együtt te leszel felelős a sportolók és kísérőik, a média, a személyzet és a VIP vendégek étkezéséért is.
Nyelvtudással rendelkező jelentkezők a sportolók étkezéssel kapcsolatos információnyújtásában is szerepet kaphatnak.
Elvárások: barátságos és nyitott gondolkodás; nyugodt fellépés; gyakorlatiasság; jó csapatjátékos; kommunikatív; barátságos és nyugodt természet; az angol nyelvtudás valamint a vendéglátás területén szerzett tapasztalat előnyt jelent. Várható munkakezdés: 2017. július 21.

Ha elmúltál 18 éves, várjuk jelentkezésedet egy az onkentes.unk@gmail.com címre küldött pár soros motivációs levéllel.
Bővebb infó: http://gyor2017.hu/hu_HU/alapinformaciok

  • Helyszín: Győr, Magyarország
  • Eddig jelentkezett:0 fő
  • A lehetőség időtartama: 2017.07.21. - 2017.07.30.
  • Az eseményen a következő időpontokban lehet részt venni: