Jelentkezés

Neked is fontos a család? Önkénteseket keresünk!

Kiíró: Média a Családért Alapítvány

Szeretsz olvasni, esetleg rádiót hallgatni, tévéműsorokat és youtube csatornákat nézni? Néha talán bele is botlasz jó családi tartalmú megjelenésbe? Vagy ügyes vagy szervezésben, szívesen jársz rendezvényekre, esetleg te is arra törekszel, hogy „céges megjelenésben”, ügyfelekkel való kapcsolattartásban és kiszolgálásban minden tökéletes legyen személyesen és online?
Alapítványunk önkénteseket keres, akik szívesen részt vennének mindennapi munkánkban.
Elsődleges tevékenységünk, hogy minden hónapban megtaláljuk a legjobb családdal kapcsolatos megjelenéseket, legyen ez rádióriport, televíziós megjelenés, print, vagy online írás. Itt abban tudsz segíteni, hogyha látsz, hallasz, vagy olvasol újságíró által készített anyagot és elküldöd nekünk. Ennél több információt fogunk küldeni, ha ezt választod.
Második legfontosabb tevékenységünk a rendezvényszervezés. Ősztől nyárig budai és újpalotai Képmás-esteket rendezünk, illetve havonta, kéthavonta kitelepülünk olyan rendezvényekre, fesztiválokra, konferenciákra, ahol a téma a család. Mi leszervezünk mindent, általában helyszíni segítségre van szükségünk, ez neked is jó lehet, gyakorlat teszi a mestert.
Még egy kiegészítő feladatunk van, a kommunikáció. Szeretnénk, ha az Alapítvány híre eljutna azokhoz, akiket mindez tényleg érdemben is érdekelhet. Van honlapunk, facebook oldalunk és egy adwords felületünk, amit szeretnénk minél jobban kihasználni. Ha ezekben jó vagy, tele vagy ötletekkel, beszéljük meg, miben tudsz segíteni.
Ha a fenti tevékenységek közül bármelyik megfogott, kérjük, motivációs levéllel jelentkezz az info@mediaacsaladert.hu email címen. Kérjük, írd meg, mi érdekel igazán mindazokból, amit az Alapítvány életéből látsz. Itt találsz információkat: www.mediaacsaladert.hu, de ha kérdésed van, a fodor.krisztina@mediaacsaladert.hu-ra is írhatsz.
Mindez azért lehet jó neked, mert a család tényleg fontos ügy, mert egy 10 éves alapítványról van szó, amelyik egyedülálló ebben a témában, rengeteg újságírót megismerhetsz, nagy rendezvényeket, ahol fontos kapcsolatokat építhetsz ki. Ezt nem nekünk kéne mondani, de zárójelben azt is megjegyezzük, hogy jó csapat vagyunk, szeretünk együtt dolgozni.
Neved: …………………………………
Életkorod: …………………
Lakóhelyed: …………………………………
Iskolai végzettséged: …………………………………
Nyelvismereted: …………………………………
Milyen önkéntes munkát végeznél szívesen a fentiek közül? ………………………………..
Ha másra gondoltál, mert másban vagy tehetséges, de úgy látod, tudsz kapcsolódni hozzánk, kérjük, írd meg: …………………………………
Várjuk jelentkezésedet!
Köszönettel: Média a Családért Alapítvány

  • Helyszín: Budapest, Logodi utca, Magyarország
  • Eddig jelentkezett:1 fő
  • A lehetőség időtartama: 2015.08.01. - 2017.12.20.
  • Az eseményen a következő időpontokban lehet részt venni: