Jelentkezés

Országos Hulladékvadászat eseménysorozat – JÖN Alapítvány

Kiíró: JÖN Alapítvány

Országos hulladékvadászat eseményt hirdet a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (későbbiekben JÖN Alapítvány) a közösségi médiák segítségével. Az eseménysorozat minden hónapban megrendezésre kerül.

Bővebben: https://hulladekvadasz.hu/2017/07/17/orszagos-hulladekvadaszat-indul/

A környezetvédelmi alapítvány egyik célja az illegális hulladéklerakók feltérképezésén túl a lakosság környezettudatosságának növelése. A beérkező bejelentéseket továbbküldik az önkormányzatoknak ezzel is segítve az illegális hulladéklerakók felszámolását.

A JÖN Alapítvány 2017 májusában került bejegyzésre. A hulldekvadasz.hu hulladék témájú környezetvédelmi hírportál szerkesztősége hívta életre a szervezetet, amely későbbiekben az oldal üzemeltetéséért felel.

Valós bejelentések? Miket is kell akkor bejelenteni?

A településeinket, illetve a természeti kincseinket sújtó illegális hulladéklerakatokat várunk a bejelentőktől. Nem az utcán szétdobált egy-két papírzsebkendőt, hanem valós illegális hulladéklerakatokat. Az oldalunknak hála példából nincs hiány, csak körbe kell nézni a bejelentések menüpontban az eddig beérkezett bejelentések gyűjteményében.

Hulladékvadász fegyvere mobiltelefonja.

A 2017 júliusban még próbaüzemmódban indult, de már havonta jelentkező hulladékvadászat facebook eseményünk alkalmával figyelmet szeretnénk felhívni az illegális hulladéklerakások valós problémájára.

Az Országos Hulladékvadászat eseményhez való csatlakozáshoz mit kell tenni?

Letölteni a hulladékvadász applikációt ( Már minden androidos telefonon működik. A legújabb verzióba sok hasznos információ és funkció került bele.)
Ha illegális hulladéklerakatot látsz használd a hulladékvadász applikációt.
Az Applikáció segítségével akár egy perc alatt bejelentheted a problémát, amin keresztül közvetlenül a központi e-mail címünkre érkezik be a bejelentésed.

A Hulladékvadász facebook oldalán minden hónap elején létrehozott eseményhez aktuálisan mindig lehet csatlakozni. Mindenkinek sok sikert kívánunk, induljon a vadászat!

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

  • Helyszín: Magyarország
  • Eddig jelentkezett:0 fő
  • A lehetőség időtartama: 2017.08.23. - 2017.12.31.
  • Az eseményen a következő időpontokban lehet részt venni: