Képzés indul “Önkéntesek összefogása és vezetése – önkéntes koordináció alapszinten” néven

2017.11.02. 14:27

FELHÍVÁS

a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján szervezett

Önkéntesek összefogása és vezetése – Önkéntes koordináció alapszinten

30 órás felnőttképzési programra

 

Az ifjúsági önkéntes programokban részt vevő, fiatalok koordinálását végző szakembereknek és önkénteseknek – a különféle programok szakszerű megvalósítása és a fiatalokkal való hatékony együttműködés érdekében – folyamatos önképzésre, továbbképzésekre és minőségfejlesztésre van szükségük.

Az Új Nemzedék Központ Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság – az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú, Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című kiemelt projekt megvalósítójaként és felnőttképzéseket folytató intézményként a fogadószervezetek munkatársait (koordinátorok, menedzserek és vezetők) megcélzó felnőttképzési programokat dolgozott ki és szervez annak érdekében, hogy minden szervezet a saját igényeinek, feladatainak megfelelő tudáshoz, kompetenciákhoz juthasson.

Ezen felnőttképzési programokkal az Új Nemzedék Központ az önkéntesek koordinátorai közötti tudásmegosztási folyamatot kívánja támogatni.

Az önkéntes koordinátorok hálózatának erősítését és a tudásmegosztási folyamatok hatékonyságát támogatandó, valamint ifjúsági önkéntes programok sikeres lebonyolításához szükséges, az önkéntesek összefogásához nélkülözhetetlen csoportvezetői, kommunikációs készségek fejlesztése érdekében az Új Nemzedék Központ tanúsítvánnyal záruló, harmincórás felnőttképzési programot hirdet Önkéntesek összefogása és vezetése – Önkéntes koordináció alapszinten címmel.

A képzésre minden olyan, középfokú végzettséggel rendelkező személy jelentkezhet, aki önkéntes programokban szervezőként, más önkéntesek összefogásával foglalkozik.

A képzés pályázati forrásból finanszírozott, a résztvevők számára ingyenes!

Szállás és étkezés egyénileg történik (nem tudjuk biztosítani).

Ha felhívásunk felkeltette érdeklődését, az alábbi linken elérhető online jelentkezési lap kitöltésével vehet részt a képzésen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg2SZP38PGnlzrGGGJowleJYvYc4ddZKVLow0KT22gCPL4-w/viewform?usp=sf_link

A képzés időpontja:                       2017. december 4-6.

A képzés helyszíne:                       1134 Budapest, Váci út 49. (DC Offices, VI. emelet)

Jelentkezési határidő:                  2017. november 20.