Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak Hálózata

A Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak országos hálózatának kiemelt feladata a társadalmi attitűdformálás, a meglévő előítéletek leküzdése, az előítéletesség kialakulásának megakadályozása elsődlegesen a gyerekek és az ifjúság körében. Emellett a megyei irodák szerepet vállalnak az esélyteremtés területén tevékenykedő civil és egyéb szervezetek, valamint az önkormányzatok és munkáltatók közötti partnerség-építésben, pályázati programok generálásában, szakmai műhelyek, képzések, konferenciák, tréningek, családi életre nevelő programok, gyakorlati családsegítő szolgáltatások szervezésében.
Az önkéntességhez kapcsolódóan feladatuk az önkéntes tevékenység népszerűsítése, az önkéntesség kultúrájának terjesztése, valamint kampányszerű önkéntes programok szervezése és megvalósítása.

A Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak Hálózata 19 megyei és 1 fővárosi esélyteremtési irodából épül fel.

A hálózatról további információt talál, valamint a megyei irodák elérhetőségeit megtalálja az eselyteremtesihazak.gov.hu oldalon.

Almost feel the chill of the air, see her tired cabinmates see the company getting ready.
Borsod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Békés Csongrád Bács-Kiskun Baranya Somogy Zala Vas Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Tolna Veszprém Fejér Budapest Pest Jász-Nagykun-Szolnok Heves Nógrad magyarorszag térkép