A TeSzed(d) Veled

2019. 03. 23.

A TeSzedd! mozgalomhoz idén a Több leszel, ha teszel! is csatlakozott, amelynek keretében Rád is számítottunk, hogy közösen tisztítsuk meg a szűkebb-tágabb környezetünket. Neked is köszönhetően idén is több százan tettünk együtt, egy időben, szerte az országban a környezetünkért.

Ahogyan arról korábbi cikkünkben már olvashattál, Több leszel, ha teszel! csapatunk önkéntes szemétgyűjtő útján ma a Bosnyák tér, a Thököly út, valamint a Zugló vasútállomás környékét tette tisztábbá és élhetőbbé a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció keretében.

A Bosnyák tértől indult csapatunk a zuglói vasútállomásig vezető másfél kilométeres útján több mint 10 zsák hulladékot gyűjtött, amelyet a vasútállomáshoz közeli gyűjtőponton helyezett el. A tisztább környezetért zajló akciónkhoz Dr. Illés Boglárka, ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, az Új Nemzedék Központ munkatársai valamint egyénileg, párban és családdal érkező kis-, és nagy önkéntesek is csatlakoztak.

A jó hangulatban, és szuper társaságban zajló akció Nélküled nem lett volna ilyen sikeres.
Köszönjük, hogy Velünk voltál és, hogy egyetértesz velünk abban,

hogy Több leszel, ha teszel!

Legközelebb találkozunk!