Volunteer Wanted! – Önkénteseket keresünk a 2018-as AIBA Ifjúsági Férfi és Női Ökölvívó Világbajnokságra!

2018. 07. 25.

Volunteer Wanted! – Önkénteseket keresünk a 2018-as AIBA Ifjúsági Férfi és Női Ökölvívó Világbajnokságra!

Nyár végén már mindenki a sulira készül, gondolatban pedig már az iskolatáskát pakolja, de ha te még élveznéd a nyarat, van egy szuperjó ajánlatunk a számodra! A Magyar Ökölvívó Szövetség rendezi idén, nyár végén az AIBA Ifjúsági Férfi és Női Ökölvívó Világbajnokságot, amelynek most te is a részese lehetsz! És hogyan?

Elsősorban csapatkísérőket keresünk, akik idejüket szívesen töltik nemcsak azzal, hogy a külföldről érkező fiataloknak segítenek eligazodni az útfelújításokban bővelkedő Budapesten, hanem megmutatják nekik autentikus, fiatal szemmel a város pezsgő, multikulturális varázsát.

Nem baj, ha nem vagy budapesti, mert szállást tudunk biztosítani, de csak akkor vállald a feladatot, ha magabiztosan mozogsz a fővárosban, vagy legalábbis úgy használod telón a google-térképet, hogy másnak ne tűnjön fel, hogy nem tudod, merre jársz! 

Ha szívesen segítenél a rendezvény népszerűsítésében, jelentkezz nálunk az augusztus 12-én megrendezésre kerülő családi napra, ahol a fő feladat a közelgő sportesemény megismertetése lesz.

Ha ez még nem lenne elég, olvasd végig, milyen területekrekeresnek önkéntest a főszervezők, válaszd ki azt, amelyikben szívesen részt vennél, és jelentkezz, de ne felejtsd el előző önkéntes tapasztalatnál beírni az Új Nemzedék Központot!

Ha kérdésed van, keress minket a onkentes@unp.hu email címen!

Ha most nem is tudsz velünk önkénteskedni, de más alkalommal szívesen jönnél, regisztrálj honlapunkon (new.onkentes.gov.hu), hogy legközelebb elsőként értesülj hasonló remek lehetőségekről!